Retur av ditt köp på Headsetaudio.se ApS

Vi gör det enkelt för dig att handla hos Headsetaudio.se och ger dig självklart möjlighet att enkelt returnera ditt köp eller få hjälp om du har en defekt produkt.
Du kan alltid kontakta vår kundtjänst på hej@headsetaudio.se eller direkt på Tel. +46844681111 så är vi redo att hjälpa dig.

Nedan kan du läsa vår returpolitik.

Returrätt

Om du vill ångra ditt köp och returnera varan är det bara att kontakta oss på hello@headsetaudio.se eller på tel. +46844681111.
Om vi har skickat beställningen vid tidpunkten för annulleringen måste du returnera varorna innan vi kan återbetala dina pengar. Vi betalar inte för returfrakt i samband med returen.

Du kan skicka returer till vår adress

Headsetaudio.dk ApS
Gl. Klausdalsbrovej 493, 1. Sal

2730 Herlev

Att: Retur/Service

Skick för returnerade produkter

Om du ångrar ditt köp och vill returnera produkten måste den returneras i samma skick som när du mottog den. Det innebär att förpackningen måste vara hel, alla tillbehör och manualer måste inkluderas och varan får inte bära avtryck av att ha varit använd eller skadad. Om varorna och förpackningen är skadade eller något saknas, kommer vi att beräkna ett belopp som motsvarar förlusten och moträkna i det återbetalade beloppet. Vi kommer dock alltid att kontakta dig innan en sådan bedömning sker.

Återbetalning av pengar

När du returnerar en vara kommer vi att återbetala både den ursprungliga varans fraktkostnad och värde. Efter att ha behandlat din retur tar det 1–5 arbetsdagar innan dina pengar finns på ditt konto. Pengarna återbetalas till det ursprungliga kortet som beställningen köptes med, eller till kundens angivna konto och reg. nummer. Detta avtalas direkt med Headsetaudio.se ApS kundtjänst.

Ångerrätt

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp efter att du har fått din sista vara på beställningen. Kontakta oss på hello@headsetaudio.se eller ring tel. +46844681111 om du ångrar ditt köp, så registrerar vi ett ärende på det omedelbart.

Defekta varor

Defekta varor är beroende på nedsatt funktion eller andra tillverkningsfel som försämrar produktens funktion. Defekta produkter har därför defekter som uppstår utan att du är ansvarig för det.

Jag har en defekt vara

Om du har en defekt vara, vänligen kontakta oss på hello@headsetaudio.se med information om ordernummer eller fakturanummer, samt beskriv defekten på produkten som du upplever den. Du kan också enkelt ringa oss på Tel. +468446811113 och beskriva det för oss och se om vi kan lösa problemet.

Du kan också skicka den direkt till oss

Headsetaudio.se ApS
Gl. Klausdalsbrovej 493, 1. sal

2730 Herlev

Att: Retur/Service

Bifoga gärna en kopia av fakturan och skriv om vad det är för fel produkten. Alla returer måste packas säkert för att skydda varan från att gå sönder under frakten.

Reklamationsrätt

Vid Headsetaudio.se har vi alltid 24 månaders reklamationsrätt från inköpsdatumet.

Vi kommer alltid att undersöka felet och se om det kan åtgärdas, och antingen erbjuda en reparation, utbyte av produkten eller låta dig returnera produkten. Men detta bedöms i den enskilda situationen beroende på produktens defekt.

Product added to compare.