Bli mer produktiv

Enkel samtalshantering

Få enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna, som volym och mute. Du kan även svara på och avsluta samtal direkt från kontrollenheten.

Passiv bullerdämpning

Högfrekvent buller som t.ex. röster försvinner bara genom att du har headsetet på dig - allt tack vare de specialdesignade öronkuddarna. Vi kallar detta "passiv bullerdämpning".

Få grunderna rätt

Mikrofon med ultimat bullerdämpning

Toppmodern mikrofon eliminerar bakgrundsljud. Öronkuddarna är utformade för att reducera högfrekventa ljud. Du och den du pratar med behöver alltså inte anstränga er för att höra varandra.

Plug and play-anslutning

Headsetet fungerar direkt ur förpackningen med alla ledande system. Installationen är så enkel som att bara stoppa i kontakten.

Fungerar med din telefon eller plattform.

Våra headset och konferenshögtalare kan användas med över 10 000 modeller av traditionella bordstelefoner, direkt ur förpackningen. De är framtidssäkra och kompatibla med alla datortelefoner och webbklienter – från Microsoft Teams till Mitel.

Ge medarbetarna tillgång till optimerade och pålitliga enheter som fungerar sömlöst med din UC-plattform, ökar produktiviteten, har bättre ljudkvalitet och färre IT-problem. Enheterna är testade med ett stort antal plattformar. Jabra ger dig tillgång till ett brett sortimentMicrosoft Teams-certifierade headset och konferenshögtalare.

4999-823-109
464 objekt

16 andra produkter i samma kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.