Branschledande trådlös prestanda.

Jobba borta från skrivbordet och bibehåll ändå en trådlös anslutning som inte sviker varken dig eller dina kunder.

Används som ett trådbundet headset

Du får det bästa från två världar. Med möjlighet att arbeta både trådlöst och med sladd. Använd en vanlig mikro-USB-kabel eller välj ett rekommenderat Jabra USB-kabeltillbehör för sladdar.*

Kristallklara samtal.

Avancerad bullerdämpande mikrofon och förbättrade högtalare levererar kristallklara samtal även i bullriga kontor.

Konstanta ljudnivåer under hela dagen.

Håll ljudnivån på en bekväm och jämn nivå under hela dagen. Ställ bara in headsetvolymen på önskad nivå så kommer varje samtal att inledas med den volymen för komfort under hela dagen.

Batteritid som räcker hela dagen.

Upp till 13 timmars taltid - och när du behöver ladda, laddar snabbladdningsfunktionen headsetet till 40 % på bara 30 minuter.

Modern bas som tar liten plats.

Lättanvänt tack vare knappar som med ett tryck svarar på/avslutar samtal och stänger av mikrofonljudet. Med indikatorer för batteritid och anslutning.

Förstklassig användbarhet och konstruktion.

Besvara och avsluta samtal utan problem och stäng av mikrofonljudet samt justera volymen med de intuitiva kontrollerna på headsetet.

Hörselskydd

Jabra Engage Wireless har en hög nivå av hörselskydd som är avgörande för flitiga användare. Detta omfattar PeakStop™ som eliminerar potentiellt skadliga plötsliga ljudtoppar; intelligent ljudchockskydd som tar bort potentiellt skadliga ljud; och IntelliTone™ 2.0 som ser till att den genomsnittliga ljudnivån håller sig under förbestämda gränsvärden under dagen. Ladda ner vårt whitepaper om hörselskydd för mer information om dessa och andra innovationer som skyddar vid intensiv headsetanvändning.

Designat för att leverera mer kraft till dina samtal.

40 ingenjörer spenderade mer än 115 000 timmar i forskning och utveckling för att skapa världens mest kraftfulla professionella trådlösa headset, och registrerade fyra unika patent för Jabra under tiden.

Fungerar med din telefon eller plattform.

Våra headset och konferenshögtalare kan användas med över 10 000 modeller av traditionella bordstelefoner, direkt ur förpackningen. De är framtidssäkra och kompatibla med alla datortelefoner och plattformar för kontaktcenter – från Cisco till Avaya till Genesys Cloud.

Utmärkt kundservice börjar med pålitlighet. Jabras headset för callcenter är enkla att använda idag, och kommer vara enkla att använda imorgon – oavsett hur ditt kontor ser ut.

9553-553-111
449 objekt

16 andra produkter i samma kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.