Jabra Speak 750

Hör och hörs när det behövs

Leda helt naturliga konversationer via högtalartelefonen, eftersom båda sidor av konversationen överförs samtidigt. På så sätt kan konversationerna flyta precis som de gör i verkligheten.

Certifierad för Microsoft Teams

Microsoft Teams-varianten är utformad för användning i den moderna världen och har en dedikerad Microsoft Teams-knapp som blinkar under aviseringar. Microsoft Teams-knappen lyser lila och den stödjande LED-lampan blinkar vitt under aviseringar. Tryck på Microsoft Teams-knappen för att delta i möten och se när du har ett kommande samtal, missade samtal och röstmeddelanden.

Fungerar med alla ledande UC-plattformar

Mångsidig, användarvänlig och kompatibel med alla ledande Unified Communications-plattformar. Certifierad för användning med UC för en tillgänglig, problemfri anslutningsupplevelse och maximal flexibilitet vid kontakt med kollegor runt om i världen. Få problemfria möten oavsett vilken plattform du använder.

Plug-and-play för direkt samarbete

Plug-and-play-funktionen för din bärbara dator, smartphone eller surfplatta med antingen USB eller Bluetooth gör samarbetet så mycket enklare.

HD Voice

HD Voice / Wideband Audio levererar överlägset ljud för att främja bra fjärransamarbete - och säkerställer att alla hörs kristallklara.

7700-309
495 objekt

9 andra produkter i samma kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.