Den nya standarden för hybridarbete

Det här smarta headsetet har utformats särskilt för hybridarbete. För att hålla dig uppkopplad och produktiv. Från dagens första samtal till det sista tåget hem. Med allt som händer under en dag.

Så oavsett om du ringer in från ett högljutt hem, jobbar på en plats med delad arbetsyta eller försöker koncentrera dig i en livlig öppen kontorsmiljö är Evolve2 75 perfekt för dina behov.

Låter det för bra för att vara sant? Då ska du komma till oss …

Känn dig som hemma

Vill du ha en ny standard på din komfort? Vi har skapat en revolutionerande ny dual-foam-teknik. Med en ergonomisk design på öronkåporna. Med ett omdesignat mönster på öronkuddarna i konstläder för bättre ventilation. Allt för din komfort, från det första samtalet till det sista.

Våra ingenjörer har lagt mycket tid på att undersöka olika vikter, konsistenser och densiteter på memoryskum för att optimera ljudprestandan. Samtidigt kom de på en fantastisk idé för bättre komfort.

Genom att kombinera hårt skum på utsidan och mjukt skum på insidan av öronkuddarna kan vi ge dig en otrolig ljudisolering. Och bästa möjliga komfort. Hela dagen. Så du får ännu bättre aktiv bullerdämpning (ANC) i ditt headset, som du kan ha på dig så länge du vill.

Dags att unna sig en ny och bekvämare standard på komforten.

Håll det professionellt

Hybridarbete sker ibland i högljudda miljöer. Därför har vi utvecklat Evolve2 75 med åtta strategiskt placerade mikrofoner. Och vår avancerade strålformningsteknik. Så även om barnen är hemma, tåget är överfullt eller det är livligt på kontoret kommer de att höra dig. Och inte ljudet runt omkring. Tack vare vår världsledande samtalsteknik.

Evolve2 75 uppfyller Microsofts Open Office-krav. Därför är det idealiskt att använda i livliga öppna kontorsmiljöer.

Vårt avancerade trippeldigitala chipset har en banbrytande helt ny Jabra-algoritm. Som förbättrar skillnaden mellan röst och bakgrundsljud. För att dina samtal ska bli ännu tydligare

Evolve2 75 håller tillbaka bakgrundsbruset – så samtalen blir kristallklara.

Bäst i klassen. Boom.

Vår Evolve-serie ligger redan långt före när det gäller branschledande samtalsprestanda av professionell kvalitet. Men Evolve2 75 är bäst i klassen. Med en omkonstruerad mikrofonarm som är 33 % kortare än i Evolve 75, får du den världsledande samtalsprestanda som Jabra-headseten är så kända för.

I prestandaläget, med mikrofonarmen nerfälld, är det särskilt optimerat för fantastiska samtal i öppna kontorsmiljöer och på andra livliga platser. Och uppfyller Microsofts Open Office-krav.

I diskretläget, med gömd design som används när du är på språng, jobbar du osynligt samtidigt som du har pålitliga och tydliga samtal.

Med Evolve2 75 kan du jobba var du vill.

Koncentrationsläge: aktiverat.

Ibland måste du ta samtal eller hitta fokus i mindre idealiska miljöer. Men med fullt justerbara Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC)™ behöver du inte oroa dig för hur (och var) du arbetar. Använd appen Sound+ för att välja bullerdämpningsnivå. Och låt din avancerade dubbelhybrid-ANC hjälpa dig att skydda ditt fokus.

Från tåget till gatan till kaféet och till flygplatsen. Och tillbaka till kontoret igen.

Jabra Evolve2 75 är särskilt utformat för att hjälpa dig fokusera – var du än är.

Tre avancerade chipset. Tre gånger starkare.

Alla branschledande (och oöverträffade) funktioner i Evolve2 75 drivs av ett avancerat ekosystem med tre kraftfulla digitala chipset. De samverkar för att göra Evolve2 75 snabbare, starkare och mer intelligent än någonsin.

Otrolig processorkraft = otrolig produktivitet.

Lika flexibelt som du

Evolve2 75 finns i en Microsoft Teams-certifierad variant och i en UC-variant som är certifierad för Google Meet och Zoom för att säkerställa en sömlös samarbetsupplevelse.

Det är även optimerat för andra ledande UC-plattformar, så att du kan vara säker på att enheten håller samarbetet igång hela dagen oavsett hur du håller kontakt med teamet.

Skydda din fokuszon

Är du i ett samtal? Inga problem. Vi har studerat några beteenden i öppna kontorslandskap och använt resultaten för att optimera busylight-lampan på Evolve2 75. Så att den syns* ännu tydligare. Från flera vinklar.

Så att kollegorna i teamet gör en U-sväng innan du behöver säga åt dem att du är i ett samtal.

Det är skönt att veta att du kan förhindra att bli avbruten innan det händer.

*jämfört med Evolve 75- modellen.

Håll dig flexibel. Håll dig uppkopplad.

Dags för en kaffe. Med otrolig samtalsprestanda inom 30 meters trådlös räckvidd kan du ta en kaffe trots att du är i samtal (men glöm inte att stänga av ljudet).

Och med flexibel anslutning kan du ansluta till både din bärbara dator och din mobiltelefon. Så du kan gå ännu längre bort från ditt skrivbord utan att bli bortkopplad.

Evolve2 75 ger dig friheten att arbeta så flexibelt som du behöver.

Hitta din rytm

Som världsledande inom professionellt ljud underskattar vi aldrig kraften av bra ljud för att din dag ska flyta på. Och vi har återigen satt en ny standard med Evolve2 75.

Kraftfulla läckagetoleranta 40 mm-högtalare. Kombinerat med vår nya dual-foam-teknik. Ger dig skarpt, kristallklart ljud i både dina samtal och din musik.

Med senaste AAC-kodec och vår unika MySound-teknik (som skräddarsyr ditt ljud efter din individuella hörprofil) kommer din musik låta bättre än du någonsin kunde tro. Och du kan finjustera den ännu mer. Med din inställbara EQ.

Så oavsett om du ringer in till måndagens morgonmöte eller lyssnar på din spellista för att få lite måndagsmotivation ger Evolve2 75 dig ljudkvaliteten som stärker dig under dagen.

Vad du än gör hjälper Evolve2 75 dig att hitta rytmen som funkar för dig.

27599-999-889
263 objekt

16 andra produkter i samma kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.