Tystnad levererad till skrivbordet.

Sätt på dig Evolve2 40 och känn bakgrundsljudet dig försvinna direkt när de isolerande, ovala öronkuddarna och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera ljudet i omgivningen och ge passiv bullerdämpning på en helt ny nivå.

Tystnad direkt vid skrivbordet. Det sätter en ny standard.

Så att du inte blir störd.

Vi har tagit vår busylight till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltar i ett samtal eller möte, men du kan även aktivera den med en knapptryckning. När du har fullt upp skyddar busylight dig från alla vinklar och mot alla avbrott.

Det är som att ha en inbyggd säkerhetsvakt för din koncentration.

Det är du som bestämmer.

När du har mycket att hantera är sömlösa, professionella samtal avgörande. Vi har tagit den otroliga samtalsprestandan hos vår världsledande Evolve-serie och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner och lägga till vårt avancerade digitala chipset och den senaste tekniken för signalbearbetning.

Så att du kan lita på headsetet när du behöver ringa ett samtal.

Den nya standarden för komfort.

Vi har designat ett headset som sitter så bra att du glömmer bort att du har det på dig. Vi har skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar av hundratals huvuden. Vi har även lagt till mjuka öronkuddar med memoryfoam som formar sig efter öronens naturliga konturer. Slutligen har vi tillverkat det i hållbara, högkvalitativa material.

Vi har tagit komfort till en helt ny nivå.

Vi har tänkt utanför boxen. Och inuti.

Det här är en stor grej. Innan du ens har packat upp det, håller du i ett stycke banbrytande teknik som ligger långt före alla andra headset. Men eftersom vi riktar blicken mot framtiden är uppgraderingar av firmware och value packs redan på väg att öka försprånget ytterligare.

Om du tycker det är bra nu, vänta bara ...

24089-899-899
200 objekt

16 andra produkter i samma kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.